Contact

 

Cécile Ickenroth

Cantharellaan 76

3451HV Vleuten

 

Tel.: 0306775160

GSM: 0624551671

Email: cecick@ziggo.nl

 

Reviews

Al enkele jaren krijgen wij met veel plezier pianoles van Cecile. Als volwassen beginners heeft Cecile ons kennis laten maken met dit fantastische instrument. Cecile geeft met veel enthousiastme les en naast het echte piano spelen wordt ook de theorie en achtergrond van een stuk uitgelegd waardoor de muziek nog meer gaat leven. Cecile heeft heel veel kennis van muziek en ook hebben we de lessen persoonlijk kunnen maken doordat we konden aangeven of we bijvoorbeeld klassiek of hedendaagse muziek willen spelen. Het hoogtepunt, maar ook het spannendste deel van het lesjaar, is het concert aan het einde van het seizoen, waar we een klein solo optreden of een quatre-mains uitvoering hebben en waar we veel voldoening uit halen.  Kortom, we zijn heel blij en tevreden met de pianolessen die Cecile aan ons geeft.

Géra en Alex Poot

Bram (10 jaar) volgt nu anderhalf jaar met veel enthousiasme pianolessen bij Cécile. Cécile is een vriendelijke en geduldige lerares, die ruimte laat voor Brams vragen en ideeën.
Hij krijgt stukken (oefeningen) op die hij ''moet'' spelen om bepaalde vaardigheden aan te leren, maar de muziekkeuze wordt voor een groot deel aangepast aan zijn voorkeuren. Cécile kijkt goed naar wie Bram is en hoe hij leert.
Bram gaat altijd met plezier naar de les.


Liesbeth Kranenborg